Referenties

"Onze eerste ontmoeting met Margo was in het voorjaar 2016 in het kader van een lastige financieringsaanvraag voor ons bedrijf. In korte tijd heeft ze onze financieringsbehoefte en onze mogelijkheden in kaart gebracht. Daarna heeft ze middels haar netwerk in de financiële wereld ons met de juiste partijen in contact gebracht. We hebben het traject succesvol doorlopen, waardoor wij nu weer verder kunnen groeien. In dit hele traject hebben we Margo leren kennen als een aimabel, rustig en zeer analytisch persoon die de juiste vragen aan ondernemers weet te stellen. We blijven contact met haar houden."

Marius Verschuuren, directeur Thijs Logistiek
"Wij zijn met ZYCHT in contact genomen omdat wij een bedrijf wilde overnemen. Margo heeft de overname financieel doorgerekend en de kansen en risico’s in beeld gebracht. Op basis van haar kritische analyse hebben we besloten het bedrijf niet over te nemen. Later heeft ze ons geadviseerd bij de aankoop van een woon- en bedrijfspand en bemiddeld bij de benodigde financiering.
Margo is zeer kundig, recht door zee en komt gemaakte afspraken na. Met het door haar opgestelde financieringsmemorandum was de financiering binnen 2 weken geregeld.

Alex en Monique Koenders, Schilderbedrijf Alex Koenders B.V.
"We kennen Margo als een enthousiaste, betrokken en zeer ervaren bedrijfskundige. We zijn er trots op dat zij meehelpt om MKBDoorgaan.nl in Noord-Brabant en Limburg op de kaart te zetten. Inmiddels heeft ze met haar vakkundig advies al veel ondernemers weer helpen groeien."

Jannie van den Berg en Jacqueline Zuidweg, initiatiefnemers MKBDoorgaan.nl
"Als ZZP'er heb ik weinig affiniteit met administratie. ZYCHT ontzorgt mij daarin. Al enkele jaren verzorgt Margo, tegen een acceptabel tarief, naar volle tevredenheid mijn btw-aangifte en aangifte inkomstenbelasting. Ik ervaar het tevens als zeer prettig dat ik met haar over zowel mijn zakelijke als privé financiën van gedachten kan wisselen."

ZZP-er, gemeente Uden