Margo Huijerjans

"In 2015 heb ik ZYCHT Advies & Financial Coaching opgericht. Na ruim 16 jaar ervaring in de bancaire sector voelde ik de behoefte om vanuit een onafhankelijke positie de ondernemer te adviseren en ondersteunen. Mijn doelstelling is de ondernemer en zijn bedrijf een goed vooruitzicht te bieden."
"Ik heb een passie voor ondernemen. Het ondernemerschap en de verbondenheid tussen de ondernemer en zijn onderneming intrigeren mij. Het MKB is de motor van onze economie en daar moeten we zuinig op zijn."
"Vanuit mijn passie help ik ondernemers bij financiële vraagstukken die ze gedurende hun ondernemerschap tegenkomen. Bij groei, investeringsvraagstukken, bedrijfsoverdracht en in tijden van crisis bij tegenvallende bedrijfsresultaten en/of problematische schulden."

Mijn kracht

"Mijn kracht ligt in het verder gaan en het denken buiten gebaande paden. Ik ben betrokken, scherpzinnig en analytisch en denk oplossingsgericht. Wederzijds vertrouwen vind ik de basis voor een klantrelatie."

Netwerk en continuïteit

"Om mijn relaties van het beste advies te kunnen voorzien, werk ik veel samen met andere specialisten. Mijn netwerk bestaat onder andere uit accountants, advocaten, fiscalisten, insolventieadviseurs en notarissen. Er is een achterwacht als ik door omstandigheden voor relaties niet bereikbaar ben."

Hobby's en vrije tijd

"In mijn vrije tijd geniet ik van mijn kinderen, ga ik hardlopen, fietsen of paardrijden. Ik leef bewust met respect voor medemens en natuur. Ik zet mij actief in voor Stichting Samen Ravenstein, project Duofiets en Stichting Neder-Veluwe, paardrijden voor mensen met een beperking."